Alle functies met 1 muisklik

Handige functies

Wij denken mee voor extra efficiëntie in uw dagelijkse taken, verbeteren continu op basis van feedback en spelen in op markttrends.

Correcte prijs/kwaliteitsverhouding

Betaalbare prijs

Prijs/kwaliteit in balans voor elk budget: kies zelf uw investering en Syndesk groeit mee met uw beheer.

Download

Ontdek & wees overtuigd

Kijk mee in onze virtuele demo of bezoek ons en dan tonen wij graag onze software qua functies & gebruiksgemak.

Waarom Syndesk uw oplossing is voor groei en rendement

Syndesk is een softwarepakket van Netropolix NV dat samen met syndicuskantoren ontwikkeld werd als uitdaging om de bestaande markt innovatief te verbeteren en elke syndicusactiviteit meer rendement te laten creëren.

Als ICT-partner bij heel wat syndicuskantoren hebben wij gemerkt dat er duidelijke behoeften zijn van syndici die door bestaande softwarepakketten niet ingevuld worden. Daarom hebben wij ons verdiept in de markt van syndicus software en hebben we alle dagdagelijkse functionaliteiten gekoppeld aan de vereisten van elk syndicuskantoor, elke VME en de continu veranderde wetgeving.

Het resultaat is een nieuw pakket, Syndesk, dat elke syndicus voortaan op een vlotte manier in staat stelt een efficiënt en transparant beheer te voeren van zijn gebouwen en VME’s conform de wettelijke verplichtingen. Het combineert een hoog gebruiksgemak met integratie van alle moderne communicatie.

Syndesk is een innovatief softwarepakket dat de kracht van boekhoudsoftware koppelt aan een efficiënt en gemakkelijk beheer van gebouwen. Ons pakket heeft een duidelijke voorsprong op de bestaande pakketten in de markt omdat wij geheel vanaf nul gestart zijn en dit pakket ontwikkeld hebben met advies van erkende syndicuskantoren in de Belgische markt.

Met een team van 12 medewerkers bieden wij meer dan 15 jaar ervaring in de ontwikkeling van standaardmaatsoftware in Windows voor de zakelijke markt. Netropolix beheert voor meer dan 800 KMO-klanten diverse softwaretoepassingen. Sinds 12 jaar zijn wij ook aanbieder van het succesvolle boekhoudadministratiepakket ADMINd.

KLANTEN AAN HET WOORD

In onze zoektocht naar een geschikt softwarepakket om al onze VME-administratie te ondersteunen, hebben we alle oplossingen in de markt geëvalueerd. Syndesk is onze keuze omwille van kwaliteit/prijs en de persoonlijke ondersteuning.

John Hendrickx

Hevo vastgoed (Mechelen)

EEN DEMO VAN ONS PAKKET?

Wij laten graag onze software van dichtbij ervaren wat deze bevat en hoe de functies opgebouwd zijn. U krijgt meteen inzicht in de mogelijkheden.
>> Contacteer mij aub