Alle functies met 1 muisklik

Handige functies

Wij denken mee voor extra efficiëntie in uw dagelijkse taken, verbeteren continu op basis van feedback en spelen in op markttrends.

Correcte prijs/kwaliteitsverhouding

Betaalbare prijs

Prijs/kwaliteit in balans voor elk budget: kies zelf uw investering en Syndesk groeit mee met uw beheer.

Download

Ontdek & wees overtuigd

Kijk mee in onze virtuele demo of bezoek ons en dan tonen wij graag onze software qua functies & gebruiksgemak.

HOE ERVAREN ONZE KLANTEN ONS PAKKET?

Wij delen graag de mening en feedback van onze klanten die dagdagelijks ons softwarepakket gebruiken in hun kantooromgeving om meer gebouwen te beheren in minder tijd.

Volgende kantoren delen graag hun mening en gebruikservaring:

 

Syndesk heeft ons administratief beheer veel eenvoudiger gemaakt: diverse gegevens, boekhouding, agendabeheer en taakverdeling zijn gecombineerd in één pakket en zijn automatisch aan elkaar gelinkt. De software wordt regelmatig bijgewerkt en de samenwerking met hun team is aangenaam dankzij het persoonlijke contact.

Als syndicus waren wij reeds lang op zoek naar een praktisch softwarepakket voor ons boekhoudkundig beheer. Na enkele "miskopen" hebben we eindelijk met Syndesk een optimale oplossing in huis. Het biedt ons een sterk boekhoudkundig pakket plus maximale administratieve ondersteuning. Aanpassingen die het nog beter maken, worden steeds vlot met hun team besproken en uitgevoerd.

Sverre Massaert

Pro-Plan bvba (Vilvoorde)

Onze zoektocht naar een dynamische, correcte en overzichtelijke software bracht ons bij Syndesk. De professionele aanpak, pre en after sales zijn voor ons even belangrijke aspecten als de gebruiksvriendelijkheid en de look van het pakket. Wij zijn dan ook tevreden over onze beslissing.

De communicatie met de helpdesk verloopt echt wel heel vlot. Syndesk is een heel gebruiksvriendelijk programma, voor mij als niet-computervriendelijk persoon. Eerlijk gezegd was ik in het begin moeilijk te overtuigen omdat ik dacht aan de uren die ik zou moeten besteden aan het leren werken met een programma, maar dit was een onterechte vrees.

Katrien Moens

I2P bvba (Antwerpen)

Sinds wij gebruik maken van Syndesk gaat het beheer van de gebouwen een stuk vlotter ondanks de bijkomende verplichtingen sinds 01/09/2010 die perfect geïntegreerd zijn in het pakket. Bij het ontwikkelen van de software werd uitvoerig naar de noden van syndici geluisterd. Netropolix biedt ook een uitstekende service.

Al enkele jaren waren we op zoek naar een allesomvattend programma om én ons rendement én onze klantentevredenheid te verhogen. Syndesk komt tegemoet aan beide vereisten! Onze medewerkers zijn in de wolken omwille van het gebruiksgemak en de snelle en accurate opvolging van de helpdesk.

In onze zoektocht naar een geschikt softwarepakket om al onze VME-administratie te ondersteunen, hebben we alle oplossingen in de markt geëvalueerd. Syndesk is onze keuze omwille van kwaliteit/prijs en de persoonlijke ondersteuning.

John Hendrickx

Hevo vastgoed (Mechelen)

Syndesk zorgt ervoor dat ik een duidelijk en uniform overzicht heb van alle gebouwen. De implementatie van alle gegevens kost tijd maar de tijdsbesparing naderhand is een pak groter. Daarnaast staat de online-bijstand steeds ter beschikking en klaar met een oplossing.

Piet Penneman

ACE Vastgoed (Zelzate)

EEN DEMO VAN ONS PAKKET?

Wij laten graag onze software van dichtbij ervaren wat deze bevat en hoe de functies opgebouwd zijn. U krijgt meteen inzicht in de mogelijkheden.
>> Contacteer mij aub